Over het kantoor

Zoekt u een accountant of administratiekantoor voor particulier of midden- en kleinbedrijf? Dan bent u bij Van Yperen & Partners aan het goede adres. Vanuit onze goed bereikbare vestiging in Bleiswijk, Lansingerland bieden wij met 12 gemotiveerde medewerkers met verschillende expertises, een volledig dienstenpakket aan van administratieve dienstverlening en accountancy, tot belasting- of bedrijfsadvies.

Betrouwbare partner

Van Yperen en Partners al is sinds 1976 een betrouwbare partner in administratieve dienstverlening en accountancy. Vanaf 2014 staan bij het het accountantskantoor drie partners aan het roer met ieder een eigen expertise. Stefan Roeloffs als registeraccountant, Hans de Jager als fiscalist en Daniëlle op den Brouw-van Yperen als accountant-administratieconsulent. Zij staan samen met een team van 9 andere experts dagelijks voor u klaar met advies en om u te ondersteunen bij uw administratie, rapportages en fiscale aangiften. Lees meer over de historie.

Team met experts

In het team van Van Yperen & Partners werken meerdere beëdigde accountants (zowel RA als AA) die u graag ondersteunen bij uw onderneming. Een team van experts op fiscaal en administratief gebied ondersteunen de accountants. De kwaliteit van de dienstverlening Van Yperen en Partners is verzekerd door haar lidmaatschappen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en Auxilium. Lees meer over ons team.

Aandacht voor cliënten

De korte communicatielijnen en intensieve samenwerking binnen ons accountantskantoor vormen de basis van de kwaliteit van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten is voor ons de belangrijkste factor voor uw én ons succes. Wij hebben cliënten uit verschillende branches in het midden- en kleinbedrijf. Tot onze cliënten behoren ondernemingen uit de agrarische sector en de detailhandel maar ook particulieren kloppen bij ons aan voor het indienen van de inkomstenbelasting of vragen over erf- en schenkbelasting. Lees meer over onze dienstverlening.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Wij ontvangen u graag in ons goed bereikbare kantoor in Bleiswijk om vrijblijvend te bespreken hoe we u het beste kunnen ondersteunen op administratief en fiscaal gebied. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.