Van Yperen & Partners

Van Yperen & Partners is al jarenlang een betrouwbare partner voor particulieren én ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Lansingerland en omgeving. De drie partners met ieder een eigen expertise.

Lees meer

Wat kan een accountant voor een MKB-ondernemer betekenen

Eind 2019 is de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) de campagne “Nederland rekent op zijn accountants” gestart. Met deze campagne wil de NBA meer bekendheid geven aan de belangrijke rol die accountants op verschillende terreinen in de maatschappij...

Lees meer

Denkt u aan schenken?

Met het einde van het jaar in zicht willen wij u graag informeren over de verschillende vormen van schenken en de (fiscale) voordelen die u daarmee kunt behalen.

Lees meer

Werkkostenregeling

In de WKR worden alle vergoedingen en verstrekkingen tot het loon gerekend. U mag echter tot een percentage van uw totale fiscale loonsom (de ‘vrije ruimte’) onbelaste vergoedingen toekennen.

Lees meer

U gaat investeren?

Als accountant/belastingadviseur streven we ernaar dat u een zo laag mogelijke fiscale belastingdruk hebt. Een juiste planning van investeringen of desinvesteringen kan u vele euro’s belastingvoordeel opleveren.

Lees meer