Belastingadvies

Geen enkele ondernemer ontkomt aan de belastingdienst. Daarom is het belangrijk om goed na te denken hoe u de fiscale wetgeving zo gunstig mogelijk voor u kunt laten uitpakken. Door u goed te laten adviseren over het steeds veranderende belastingstelsel voorkomt u boetes van de belastingdienst en dat u meer belasting betaalt dan nodig is. Wij kunnen u helpen met fiscale advisering, uw belastingaangifte, estate planning of pensioenadvies.

Fiscaal advies

Voorkomen dat u te veel belasting betaalt begint bij het kiezen van de juiste fiscale en juridische bedrijfsstructuur. Uw samenwerkingsvorm bepaalt namelijk voor een groot deel voor welke belastingen u wordt aangeslagen. Wanneer uw organisatie groeit of verandert doordat u bijvoorbeeld ook in het buitenland gaat verkopen, kan dit betekenen dat het veranderen van de bedrijfsstructuur u fiscaal voordeel oplevert. Wij adviseren u hier graag in.

Belastingaangifte

Het is misschien wel de minst leuke kant van het ondernemen: belasting betalen. Maar geen enkele ondernemer ontkomt aan de verschillende soorten belanstingaangiften zoals loonbelasting, omzetbelasting en in het geval van een NV of BV ook vennootschapsbelasting. Voor elke belastingsoort gelden unieke regels die regelmatig veranderen.Wij helpen u graag uw weg te vinden in het veranderende fiscale landschap zodat u niet meer belasting betaalt dan nodig.

Estate planning

Estate planning is het fiscaal en juridisch gunstig plannen maar ook het beschermen en in stand houden van het door u opgebouwde vermogen. Hierbij kunt u denken aan nalatenschapsplanning, schenkingsplanning, samenlevingsvormen, echtscheiding of bedrijfsopvolging. Door vooraf over deze onderwerpen na te denken en u te laten adviseren in de verschillende keuzes, zorgt u ervoor dat u gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden en vrijstellingen. Wij adviseren u hier graag in.

Fiscale vragen?

Het fiscale landschap is complex en de belastingwetten veranderen regelmatig. Heeft u behoefte aan een orienterend gesprek hoe wij u hierbij het beste kunnen ondersteunen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Ons team van belastingexperts helpt u graag bij uw belastingaangiften of met gedegen fiscaal advies. Samen gaan we voor het beste resultaat.