Bedrijfsadvies

In uw loopbaan als ondernemer gaat uw bedrijf door verschillende fasen heen waar u wellicht advies van een fiscaal of financieel expert bij kunt gebruiken. Waarom blijven rendementen achter en hoe kunt u deze verbeteren? Heb ik de financiele bedrijfsprocessen optimaal ingericht? Door goede analyse van de financiele resultaten en bedrijfsprocessen helpen wij u om uw bedrijf en het bedrijfsresultaat te optimaliseren. Tevens adviseren wij u graag bij het starten, overnemen of verkopen van uw bedrijf.

Starten bedrijf

Bij het starten van een bedrijf krijgt u met veel nieuwe zaken te maken. U vraagt zich wellicht af hoe u een goede administratie inricht, met welke belastingafdracht u te maken krijgt of hoe en wanneer u belastingaangiften dient te doen. Wij helpen u met advies of door activiteiten voor u volledig uit handen nemen. Heeft u financiering nodig om uw bedrijf te kunnen starten? Ook bij de financieringsaanvraag bij uw bank begeleiden wij u graag.

Overnemen bedrijf

Wanneer u overweegt om een bedrijf over te nemen, wilt u uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. U doet dit door naast voldoende inzicht in het marktpotentieel, ook gedegen inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van de organisatie. Wij helpen u graag bij het verzamelen en controleren van relevante financiële informatie zodat u zich een realistisch beeld vormt over de financiële gezondheid van uw potentiele aankoop.

Bedrijfsopvolging

Er komt een moment dat u van uw welverdiend pensioen wilt genieten en een opvolger zich aandient om van u het stokje over te nemen. Maar hoe regel je de overname van uw bedrijf op zowel sociaal, financieel als fiscaal gebied zodat dit voor u beide een succesvolle transitie wordt? Wij helpen u graag met een gedegen advies.

Bedrijfswaardering

Overweegt u uw bedrijf te verkopen of wilt u een lening aanvragen? Dan kan een gedegen bedrijfswaardering u hierbij helpen. Een bedrijfswaardering wordt naast het toekomstig marktpotentieel gebaseerd op de huidige financiële positie van de organisatie. Wij helpen u graag bij het verzamelen van relevante financiële informatie en het opstellen van een betrouwbare rapportage om uw doelgroep te overtuigen van de potentie van uw bedrijf.

Behoefte aan bedrijfsadvies?

Heeft u behoefte aan een gedegen bedrijfsadvies? Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de beste volgende stap voor uw bedrijf. Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze experts hoe wij u hierbij het beste kunnen helpen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Vacature

Heb je een afgeronde HBO-BE / AC opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de MKB samenstel adviespraktijk? Reageer dan snel op onze vacature Samenstel Relatiebeheerder. arrow_button

In deze functie verzorg je de administratie voor diverse cliënten en verricht je alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Daarnaast ontvang je bezoekers en cliënten en zorg je ervoor dat zij zich welkom voelen. Administratief / secretarieel medewerker. arrow_button