Bedrijfsadvies

In uw loopbaan als ondernemer gaat uw bedrijf door verschillende fasen heen waar u wellicht advies van een fiscaal of financieel expert bij kunt gebruiken. Waarom blijven rendementen achter en hoe kunt u deze verbeteren? Heb ik de financiele bedrijfsprocessen optimaal ingericht? Door goede analyse van de financiele resultaten en bedrijfsprocessen helpen wij u om uw bedrijf en het bedrijfsresultaat te optimaliseren. Tevens adviseren wij u graag bij het starten, overnemen of verkopen van uw bedrijf.

Starten bedrijf

Bij het starten van een bedrijf krijgt u met veel nieuwe zaken te maken. U vraagt zich wellicht af hoe u een goede administratie inricht, met welke belastingafdracht u te maken krijgt of hoe en wanneer u belastingaangiften dient te doen. Wij helpen u met advies of door activiteiten voor u volledig uit handen nemen. Heeft u financiering nodig om uw bedrijf te kunnen starten? Ook bij de financieringsaanvraag bij uw bank begeleiden wij u graag.

Overnemen bedrijf

Wanneer u overweegt om een bedrijf over te nemen, wilt u uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. U doet dit door naast voldoende inzicht in het marktpotentieel, ook gedegen inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van de organisatie. Wij helpen u graag bij het verzamelen en controleren van relevante financiële informatie zodat u zich een realistisch beeld vormt over de financiële gezondheid van uw potentiele aankoop.

Bedrijfsopvolging

Er komt een moment dat u van uw welverdiend pensioen wilt genieten en een opvolger zich aandient om van u het stokje over te nemen. Maar hoe regel je de overname van uw bedrijf op zowel sociaal, financieel als fiscaal gebied zodat dit voor u beide een succesvolle transitie wordt? Wij helpen u graag met een gedegen advies.

Bedrijfswaardering

Overweegt u uw bedrijf te verkopen of wilt u een lening aanvragen? Dan kan een gedegen bedrijfswaardering u hierbij helpen. Een bedrijfswaardering wordt naast het toekomstig marktpotentieel gebaseerd op de huidige financiële positie van de organisatie. Wij helpen u graag bij het verzamelen van relevante financiële informatie en het opstellen van een betrouwbare rapportage om uw doelgroep te overtuigen van de potentie van uw bedrijf.

Behoefte aan bedrijfsadvies?

Heeft u behoefte aan een gedegen bedrijfsadvies? Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de beste volgende stap voor uw bedrijf. Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze experts hoe wij u hierbij het beste kunnen helpen. Samen gaan we voor het beste resultaat.