Historie

Van Yperen & Partners Accountants en Adviseurs is (onder verschillende namen) al jarenlang een betrouwbare partner voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de omgeving van haar vestigingsplaats Bleiswijk. Tijdens de ontwikkeling van het accountantskantoor hebben de korte communicatielijnen, de intensieve samenwerking en persoonlijke aandacht voor haar cliënten altijd de basis gevormd van de kwaliteit van de dienstverlening.

Betrouwbare partner

Van Yperen & Partners is sinds 1976 al een betrouwbare partner voor al uw administratieve werkzaamheden. In dit jaar is het kantoor opgericht onder de naam Van Yperen & Alberts. In 1995 besloten de compagnons echter ieder een eigen weg in te slaan en is het accountantskantoor in Bleiswijk voortgezet onder de naam Accountantskantoor Van Yperen.

Behoud van autonome karakter

Om de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen werd in 2001 aansluiting gezocht bij een grotere organisatie. Door deze samenwerking verloor het accountantskantoor echter te veel zijn autonome karakter waardoor in 2014 is besloten om zelfstandig verder te gaan onder de naam Van Yperen & Partners.

Experts aan het roer

Vanaf 2014 staan de drie partners aan het roer met ieder een eigen expertise. Stefan Roeloffs als Registeraccountant, Hans de Jager als Register Belastingadvieur en Daniëlle op den Brouw-van Yperen als Accountant-Administratieconsulent. Gezamenlijk staan zij samen met een team van 9 andere experts klaar om u te ondersteunen met administratieve diensten, accountantswerkzaamheden, belastingadvies en bedrijfsadvies.

Blik op de toekomst

Om de kwaliteit van haar dienstverlening ook in de toekomst te kunnen waarborgen, blijven de korte communicatielijnen, de intensieve samenwerking en de persoonlijke aandacht speerpunten bij de ontwikkeling van het accountantskantoor. Van Yperen en Partners investeert daarnaast in de continue opleiding van haar medewerkers en in automatisering zodat u verzekerd bent van diensten en advies gebaseerd op actuele kennis en de laatste ontwikkelingen.