Online boekhouden

Wilt u uw administratie liever gedeeltelijk zelf onderhouden met behulp van een online boekhoudpakket? Hiervoor bieden wij het online boekhoudpakket Visma Accountview aan.  Met dit online boekhoudpakket heeft u overal toegang tot uw cijfers en worden automatisch back-ups gemaakt van uw gegevens. Wij bieden al een abonnement aan vanaf € 12,50 per maand. Afhankelijk van uw wensen, kunt u  diverse aanvullende modules afnemen om uw administratie zo efficient mogelijk in te richten. Via online boekhouden met Visma Accountview kunt u de administratie voeren op de manier die het beste bij u past. Ons team van administratie-experts helpen u graag bij het inrichten en onderhouden van uw online administratie.

Inloggen online boekhouden

Om in te loggen in uw online administratie klikt u rechtsboven op onze website op “inloggen online boekhouden”. Na het invoeren van uw gebruikersnaam en uw wachtwoord kunt inloggen in uw administratie.

Ondersteuning

Heeft u een probleem met uw online administratie? Via Teamviewer helpen onze medewerkers u met het vinden van een oplossing. Via dit programma kunnen zij, nadat u hiervoor toestemming hebt verleend, meekijken met u bij de uitvoering van de diverse stappen in het boekingsproces. U kunt de laatste versie van Teamviewer downloaden via een van de onderstaande links:

Naast het gebruik van Visma Accountview bieden wij ook ondersteuning bij het voeren van de boekhouding in Exact Online en Afas Online.

Scanboekhouden

Een tweede optie om uw administratie te automatiseren is scanboekhouden. U levert bij ons uw boekhouding digitaal aan, waarna wij voor u de boekhouding snel en efficient verwerken. Hiervoor levert u alle inkoop en verkoopfacturen in pdf-formaat bij ons aan, welke wij wekelijks voor u verwerken in de administratie. Voor de bankmutaties maken wij, indien beschikbaar, gebruik van een directe bankkoppeling zodat de mutaties direct vanuit de bank worden ingelezen in de administratie. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u periodiek een beknopte rapportage sturen van uw financiele resultaten.