Van Yperen & Partners

Officiele partner van het Slimste Kantoor

Van Yperen & Partners is al jarenlang een betrouwbare partner voor particulieren én ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Lansingerland en omgeving. De drie partners met ieder een eigen expertise, Stefan Roeloffs als Registeraccountant, Hans de Jager als Register Belastingadvieur en Daniëlle van Yperen als Accountant-Administratieconsulent, houden van korte communicatielijnen, intensieve samenwerking en persoonlijke aandacht voor haar cliënten. Dit is altijd de basis geweest voor de kwaliteit van hun dienstverlening.

Waar kunnen we u mee helpen?
Bij Van Yperen & Partners Accountants en Adviseurs heeft iedere medewerker zijn eigen expertise waardoor u op de juiste manier geholpen wordt. Veel ondernemers weten wat er bij een goede administratie komt kijken. Wij helpen u hiermee graag verder. Wanneer u behoefte heeft aan extra advies, staan onze accountants graag voor u klaar.

Belastingadvies
Als ondernemer heeft u altijd te maken met de belastingdienst. Het is belangrijk voor uw bedrijf om de fiscale wetgeving zo gunstig mogelijk toe te passen in uw onderneming. Wij kunnen u volledig adviseren op dit gebied over het steeds veranderende belastingstelsel. Zo hoeft u niet méér belasting te betalen dan nodig is en voorkomt u boetes en naheffingen van de belastingdienst . Wij nemen uitgebreid de tijd om te kijken, welk belastingregels voor uw bedrijf gelden en hoe u binnen de fiscale wetgeving uw belastingpositie kunt optimaliseren. Voor elke belastingsoort gelden unieke regels die regelmatig veranderen, denk daarbij aan loonbelasting, omzetbelasting en in het geval van een NV of BV ook vennootschapsbelasting. Wij helpen u graag uw weg te vinden in het veranderende fiscale landschap.
U voorkomt dat u te veel belasting betaalt, wanneer u kiest voor de juiste fiscale en juridische bedrijfsstructuur. Uw samenwerkingsvorm bepaalt namelijk voor een groot deel, voor welke belastingen u wordt aangeslagen. Wanneer uw organisatie groeit of verandert doordat u bijvoorbeeld ook in het buitenland actief wordt, kan dit betekenen dat het veranderen van de bedrijfsstructuur u fiscaal voordeel oplevert. Door een nauwe samenwerking en klantcontact halen we samen het beste uit uw onderneming.

Bedrijfsadvies
Wellicht herkent u de verschillende fasen van het ondernemerschap en de vraagstukken die daarbij horen. Waarom blijven rendementen achter en hoe kunt u deze verbeteren? Heb ik de financiële bedrijfsprocessen optimaal ingericht?
Het geeft een vertrouwd gevoel wanneer u kunt rekenen op uw fiscaal of financieel expert met wie u ten alle tijden contact kunt opnemen. Door goede analyse van de financiële resultaten en bedrijfsprocessen helpen wij u om uw bedrijf en het bedrijfsresultaat te optimaliseren.
Wij adviseren u ook graag bij het starten, overnemen of verkopen van uw bedrijf.
Bij het starten van een bedrijf krijgt u met veel nieuwe zaken te maken. Wij kunnen u helpen, bijvoorbeeld  met advies over de keuze van de rechtsvorm, de diverse formaliteiten zoals  de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de aanmelding bij bijvoorbeeld de belastingdienst en de inrichting van uw administratie.
Wanneer u overweegt om een bedrijf over te nemen, dan wilt u uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. Wij helpen u graag bij het verzamelen en controleren van relevante financiële informatie zodat u zich een realistisch beeld kunt vormen van het marktpotentieel en de financiële gezondheid van uw potentiële acquisitie.

Na een jarenlange, succesvolle carrière komt dan eindelijk het moment dat u van uw welverdiend pensioen wilt genieten en een opvolger zich aandient om van u het stokje over te nemen. Hoe regelt u de overname van uw bedrijf op zowel sociaal, financieel als fiscaal gebied, zodat dit voor u beide een succesvolle transitie wordt? Ook dit proces kunnen wij bij Van Yperen & Partners op de juiste manier begeleiden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Heeft u na het lezen van dit artikel behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Wij ontvangen u graag in ons goed bereikbare kantoor in Bleiswijk om vrijblijvend te bespreken hoe we u het beste kunnen ondersteunen op administratief en fiscaal gebied.